contacteer mij

Neem contact met mij op

Ik heb het erg druk en heb geen tijd om uw berichten te beantwoorden, maar ik zal mijn best doen om dat te doen, zodat we elkaar kunnen ontmoeten en praten. Ik ben niet altijd beschikbaar op mijn kantoor, maar mijn kantoor is altijd open. Dit is de beste manier om me te bereiken. Als u wilt bespreken, voel je vrij om een bericht te laten vallen op de blog. Houd er rekening mee dat ik alleen persoonlijke berichten te beantwoorden, niet enige vorm van vragen. Als je mij een privébericht in het Nederlands stuurt, vertaal ik het zo snel mogelijk. Dank u.

Een grote dank aan iedereen die heeft geholpen bij het vertalen van dit bericht. Alle vertalingen vindt u hier. Ik ben ook dankbaar voor mijn moeder voor het nemen van de tijd om dit artikel te vertalen voor mij. Ze gaf me ook een aantal nuttige adviezen over hoe om te gaan met dit soort situaties. Dit artikel is een update over wat ik schreef in mijn laatste artikel over desktops: Hoe het perfecte bureau voor u te kiezen. De blog post hierboven is een nieuwe update over dat onderwerp, maar het is nog steeds over het kiezen van de ideale bureau, niet per se de beste bureau voor jou.

U bent van harte welkom om contact met mij op te nemen via mijn blog. Bedankt!

De blog is ook beschikbaar in de Nederlandse, Poolse, Russische, Chinese, Duitse, Portugese en Portugees-Braziliaanse taal.

Het is een internationale blog , sinds het begon in 2009. Je artikelen, foto's of wat je maar wilt plaatsen. U ook alle opmerkingen, advies of suggestie. U de blog hier volgen:

U zich abonneren op onze RSS-feed en onze Twitter-feed volgen. Deze blog is vertaald in vele talen en u de nieuwste vertalingen lezen in het Engels, Nederlands, Frans, Duits, Portugees, Russisch, Spaans, Pools, Chinees, Koreaans, Roemeens en Japans.

In het Duits, Frans en Duitstalig bevat de blog berichten van dezelfde lengte. Alle inhoud van de blog is auteursrechtelijk beschermd en alle links naar de blog zijn automatisch verlopen of zijn niet langer geldig. Elk gebruik van de blog inhoud zonder schriftelijke toestemming is verboden en is onderworpen aan een boete. Als je contact met ons wilt opnemen, gebruik dan het contactformulier in het bovenste menu. Ons privacybeleid (bijgewerkt voor 2018) is beschikbaar op deze pagina.

Opening Hours

  • Maandag: 07:30 - 17:45
  • Dinsdag: 07:45 - 18:00
  • Woensdag: geschlossen
  • Donderdag: 06:00 - 14:00
  • Vrijdag: 07:15 - 15:15
  • Zaterdag: 07:45 - 16:45
  • Zondag: 08:00 - 14:30