Iedereen heeft een idee hoe ik een gat kan vullen bij een diafragma aan het bureau (foto in de appendix)?

"Als je een idee hebt, bel me dan gewoon". Soms bellen ze me wel, maar ik zeg altijd: "Geen probleem, ik bel je over een paar uur".

Op dit moment heb ik een nieuw bureau gemaakt door mijn goede vriend Tom van der Heijden. Vroeger verkochten we hetzelfde soort bureaus voor ongeveer 3 000 euro per stuk. Toen de markt instortte (als gevolg van de financiƫle crisis) de prijs voor een bureau daalde ongeveer 100 euro. Ik denk aan een goede manier om de prijs weer te verhogen, voor meer bureaueigenaren en minder dure bureaus. Mijn oude bureau In de afgelopen 6 maanden had ik een ander bureau gemaakt door mijn vriend, hij heeft me niets, het is in hetzelfde type bureau dat ik van Tom kregen. Dit bureau is een beetje groter dan mijn oude bureau en is ook zwart. Ik kocht het voor 500 euro voor ongeveer 8 maanden, maar nu gaat worden verkocht. Overweeg een internlinktestrapport. Ik ga een korting van ongeveer 50% geven. Ik ben ook van plan om mijn bureaustoel te verkopen (iets minder dan 6 000 euro). Ik ben vanaf september in Nederland en ga binnenkort naar de Verenigde Staten. De prijs van deze stoel is slechts ongeveer 2 200 euro, dus de extra 50 euro is niet echt van plan om meer uit. Dit is helemaal niet veel. Ik zal het bureau op deze website verkopen zodat u weet wat u verwachten als u het voor 500 euro wilt kopen. Het is meer dan 8 maanden geleden dat ik dit bureau eigendom, maar ik heb geen cent aan dit bureau. Zie een vergelijking van Barkruk Portland Vintage Cognac. Als u een geweldige deal op een bureau voor minder dan 500 euro willen, is dit de ene. Als u een regelmatige lezer van deze blog bent, weet u dat ik gewoonlijk veel van mijn foto's op blog niet post zodat u sommige meubilair zien ik hier verkoop, zodat u begrijpen wat het als is om met dit bureau te werken. De foto aan de linkerkant is de achterkant van het bureau dat ik momenteel zelf, de foto aan de rechterkant is de voorkant. Dit bureau is in perfecte staat, heeft geen gebreken en het is een waar kunstwerk. Dit onderscheidt het van andere producten zoals balie.