Over mij

In 2017 werd ik geïnterviewd door Glamour magazine en ik ben een trotse eigenaar van een iMac en een MacBook Air. Mijn bureau is een perfecte mix van vintage en modern. Het beschikt ook over drie USB-poorten, een USB-hub en een voedingsadapter.

Ik heb nog nooit een voor gadgets of flitsende inrichting, maar mijn bureau heeft de look en feel van het beste van beide werelden. Ik wilde een bureau maken dat comfortabel zou zijn om op te zitten, maar krachtig genoeg om aan te werken. Ik wilde ook dat het iets was waar ik naar uit kon kijken om tijd aan te kunnen besteden. Ik koos voor een eenvoudig wit leer met een zwarte afwerking. Ik maakte het leer en de zwarte afwerking van kalfsleer uit Italië. Dit bureau was niet een nachtelijk succes. Ik heb maar twee van deze dingen in mijn leven gemaakt. Ik werd een beetje lui en gebruikte veel restjes, maar ik heb veel geluk gehad toen mijn broer en ik toevallig een groot aantal verschillende kalfsleren stukken voor onze kersttafel kochten.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik een beetje bang ben voor alle verschillende soorten bureau, en de soorten mensen die er werken. Ik dacht dat ik jullie wat tips zou geven over waar jullie het beste bureau kunnen vinden.

Heeft u meer advies nodig? Wil je wat tips delen? Laat het me weten en ik zal blij zijn om ze te delen. Vind je de berichten leuk? Ik ben altijd blij om uw gedachten te lezen op het bureau of andere vragen die je hebt. Heeft u een vraag over een bepaald bureau of een van de vele andere onderwerpen die we behandelen? Wil je te gast zijn op mijn blog? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Als je contact met me wilt opnemen, gebruik dan dit contactformulier. Vergeet niet om deze blogpost op sociale media te delen om meer weergaven te krijgen.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school heb ik besloten om full-time te werken op deze blog, zodat ik kon concentreren op wat ik het meest liefde: de bureaus en het gebruik ervan.

De blog is een grote bron van inspiratie voor mij sinds ik begon met het maken van hen. Ik heb zelfs gedeeld mijn favoriete bureau foto's ( sommige van mijn favorieten zijn: 1) Fenna's bureau en 2) deze tafel met de grote oude zwarte bureau (ik gebruik het nog steeds). Als u vragen hebt over een van mijn bureaus u hieronder commentaar, zal ik proberen om ze te beantwoorden zo goed als ik kan. Ik hoop dat je graag wat je ziet, en als je een van je eigen (of enig advies voor het ontwerp) laat het me weten in de reacties hieronder! Abonneer je op de blog (zodat je geen updates mist!), en deel het met je vrienden op sociale media: Facebook, Twitter, Pinterest en Google . Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat als je een aankoop via een van deze links zal u deze blog te ondersteunen, en ik zal een commissie te verdienen van de verkoop van uw aankoop (dit is slechts de eerste, dus je zult een moment moeten nemen om het te controleren) - dank u! Je bent welkom, ik hoop echt dat je genoten van dit bericht.